+31 6 84442281

info@smithriolering.nl

Our Services

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES

Shop Our Products

Hoodies

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

T-Shirts

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Jeans

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

BROWSE ALL OUR PRODUCTS

More of us

Customer Reviews

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Good Stuff We do!

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

More From Us...

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

EXPLORE CUSTOMERS STORIES

Toilet Verstopping

Slechts 119 euro  Incl BTW, Voorrij Kosten en Materiaal

Verstopping Oplossen Slechts 119 euro

119 Euro Incl BTW, Voorrij Kosten en Materiaal

Smith Riolering Toilet Verstopping

Smith-Riolering-Toilet-Verstopping

Oorzaak van de verstopping bekijken

Voordat je gaat beginnen is het goed om te weten wat de verstopping van je toilet nu precies heeft veroorzaakt. Spoelt je wc niet goed door of loopt hij zelfs vol bij het doortrekken? Het zou kunnen zijn dat door harde ontlasting de wc verstopt is geraakt en daardoor de drol niet goed doorspoelt. Hierbij moet je zorgen dat de verstopping snel wordt verholpen omdat dit uiteindelijk een vieze lucht kan veroorzaken. Gaat het om papier, vet of iets wat net als een drol redelijk flexibel en buigzaam is? Dan heb je meer kans om de spoeling te forceren en weg te spoelen.

Heb je kleine kinderen? Dan kan het zijn dat een luier of een stuk speelgoed vastzit in de wc. Grote kans dat je dit niet weggespoeld krijgt. In dat geval zal je een methode moeten gebruiken waarmee je de verstopping naar boven krijgt.

Voorzorgsmaatregelen bij het ontstoppen van je wc

Als het de eerste keer is dat je een wc moet ontstoppen of als je van jezelf weet dat je wat onhandig kan zijn, is het beter om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit zou  je kunnen doen met oude doeken of een plastic zeil.

Zo ben je in ieder geval zeker dat er geen vieze resten op de vloer komen en bespaar je jezelf een schoonmaakbeurt achteraf. Het bedekken van de vloer kan sowieso geen kwaad aangezien er spetters uit de wc kunnen komen tijdens het ontstoppingsproces en het scheelt achteraf een hoop schoonmaakwerk.

Kijk vervolgens ook naar de manier waarop je de verstopping kan verhelpen. Hieronder volgen een aantal manieren waarop je zelf een slecht weglopende toilet of een verstopte toilet kan verhelpen.

1. Plopper: Gebruik een toilet-ontstopper (ook bekend als een plopper) om druk te creëren en de verstopping los te maken. Plaats de plopper over de afvoeropening van het toilet en duw stevig omlaag en trek vervolgens snel omhoog. Herhaal dit een aantal keer om de verstopping los te maken.

2. Warm water en afwasmiddel: Giet heet (niet kokend) water in het toilet, gevolgd door een paar eetlepels afwasmiddel. Laat het mengsel enkele minuten inwerken en spoel dan door. Het warme water en het afwasmiddel kunnen helpen om de verstopping te verzachten en door te spoelen.

3. Nat/droog vacuüm: Als je een nat/droog vacuüm hebt, kun je proberen de verstopping te verwijderen met behulp van de zuigkracht. Plaats de zuigmond van het vacuüm over de afvoeropening van het toilet en zorg ervoor dat er een goede afdichting is. Zet het vacuüm aan en laat het de verstopping proberen te verwijderen.

4. Ontstoppingsmiddelen: Er zijn commerciële ontstoppingsmiddelen beschikbaar die chemische stoffen bevatten die verstoppingen kunnen oplossen. Volg altijd de instructies op de verpakking en wees voorzichtig bij het gebruik van deze producten, omdat ze schadelijk kunnen zijn voor de huid en ogen.

5. Toiletontstoppingsveer: Een toiletontstoppingsveer (ook wel een ontstoppingsveer of slang genoemd) kan handig zijn bij hardnekkige verstoppingen. Plaats de veer in de afvoeropening en duw voorzichtig terwijl je de veer draait. Hiermee kun je de verstopping losmaken of naar buiten trekken.

Als je na het proberen van deze methoden nog steeds last hebt van een verstopt toilet, is het raadzaam om Smith Riolering te raadplegen. Smith Riolering heeft gespecialiseerde apparatuur en expertise om hardnekkige verstoppingen op te lossen.

Is je wc nog steeds verstopt? Smith Riolering helpt!

Helaas is een verstopping van je toilet niet altijd te voorkomen. Blijft de wc verstopt na alle bovenstaande methoden? Schakel dan de hulp van onze loodgieters in. Smith riolering  werkt met ervaren monteurs die vakkundig te werk gaan. Bovendien werken onze servicemonteurs met speciale technieken om het probleem van een rioolverstopping te achterhalen en direct aan te pakken. Daarnaast zijn we je ook graag van dienst bij rioolinspectie en preventief onderhoud aan je riool.

Wij zorgen dat jouw wc binnen de kortste keren weer doorspoelt zoals het hoort. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of meer informatie over onze diensten en vestigingen. We lossen uw problemen graag op!

SERVICE & KWALITEIT van Smith Riolering

Problemen met uw verstopte toilet of afvoer komen altijd ongelegen. Wij staan klaar met de juiste expertise en kwaliteit Wij zijn telefonisch bereikbaar!’. Wanneer u voor Smith Riolering kiest profiteert u namelijk van de onderstaande voordelen:

Smith-Riolering-logo-red

Smith Riolering 24 uur service

Smith-Riolering-logo-red

Smith Riolering Eerlijke Tarieven

Smith-Riolering-logo-red

VCA Gecertificeerde Monteurs