+31 6 84442281

info@smithriolering.nl

Our Services

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES

Shop Our Products

Hoodies

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

T-Shirts

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Jeans

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

BROWSE ALL OUR PRODUCTS

More of us

Customer Reviews

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Good Stuff We do!

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

More From Us...

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

EXPLORE CUSTOMERS STORIES

Gootsteen Verstopping

Slechts 119 euro  Incl BTW, Voorrij Kosten en Materiaal

Verstopping Oplossen Slechts 119 euro

119 Euro Incl BTW, Voorrij Kosten en Materiaal

Smith Riolering Gootsteen Verstopping

Smith Riolering Gootsteen Ontstoppen

Effectieve methoden om een gootsteen te ontstoppen

Een verstopte gootsteen kan een frustrerend probleem zijn dat je dagelijkse activiteiten in de keuken belemmert. Gelukkig zijn er verschillende effectieve methoden die je kunt gebruiken om een gootsteen te ontstoppen en de water afvoer te herstellen. In dit artikel zullen we enkele handige tips en technieken delen om je te helpen bij het ontstoppen van een gootsteen. Maar het beste is toch om Smith Riolering in te schakelen.

Gebruik kokend water:

Een eenvoudige methode om een lichte verstopping te verhelpen, is door kokend water door de gootsteenafvoer te gieten. Dit kan helpen bij het wegspoelen van vetophopingen en andere kleine blokkades. Giet langzaam een ketel met kokend water in de gootsteen en herhaal indien nodig.

Let op: deze methode is niet geschikt voor verstoppingen veroorzaakt door harde objecten of ernstige blokkades.

Gebruik een ontstopper:

Een ontstopper, ook bekend als een plopper, is een handig gereedschap om een verstopte gootsteen aan te pakken. Plaats de ontstopper over de afvoer en duw stevig omlaag en trek vervolgens snel omhoog om een zuigkracht te creëren. Herhaal dit een paar keer om de verstopping los te maken. Voeg eventueel wat water toe om het proces te vergemakkelijken.

Maak gebruik van een ontstoppingsmiddel:

Er zijn verschillende chemische ontstoppingsmiddelen op de markt die effectief kunnen zijn bij het ontstoppen van een gootsteen. Volg de instructies op de verpakking zorgvuldig op en gebruik het product met voorzichtigheid. Houd er rekening mee dat sommige ontstoppingsmiddelen agressieve chemicaliën bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de huid en het milieu. Probeer milieuvriendelijke alternatieven, zoals een mengsel van baking soda en azijn, als je liever geen chemische stoffen gebruikt.

Reinig de sifon:

Een verstopte gootsteen kan soms worden veroorzaakt door een verstopping in de sifon, de gebogen buis onder de gootsteen. Plaats een emmer onder de sifon om water op te vangen en draai vervolgens voorzichtig de moeren aan beide zijden van de sifon los. Verwijder de sifon en maak deze grondig schoon. Controleer ook op eventuele blokkades in de pijpleidingen en verwijder ze indien nodig. Zorg ervoor dat je de sifon stevig terugplaatst en de moeren goed vastdraait.

Roep professionele hulp in:

Als alle bovengenoemde methoden niet werken of als je niet zeker bent van je eigen vaardigheden, is het raadzaam om Smith Riolering in te schakelen. Een loodgieter van Smith Riolering heeft de kennis en ervaring om de verstopping veilig en effectief op te lossen.

Een verstopte gootsteen kan een vervelend probleem zijn, maar met de juiste methoden kun je het probleem vaak zelf oplossen. Probeer eerst eenvoudige oplossingen zoals kokend water, een ontstopper of een ontstoppingsmiddel. Als deze methoden niet werken, kun je de sifon reinigen of Smith Riolering inschakelen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en de juiste stappen te volgen om schade aan de leidingen te voorkomen. Dus eigenlijk is de conclusie dat het beter is om gelijk professionele hulp zoals Smith riolering in te schakelen. U kunt namelijk ook schade aanrichten aan de leidingen

Is je gootsteen nog steeds verstopt? Smith Riolering helpt!

Helaas is een verstopping van je gootsteen niet altijd te voorkomen. Blijft de gootsteen verstopt na alle bovenstaande methoden? Schakel dan de hulp van onze loodgieters in. Smith riolering werkt met ervaren monteurs die vakkundig te werk gaan. Bovendien werken onze servicemonteurs met speciale technieken om het probleem van een riool-verstopping te achterhalen en direct aan te pakken. Daarnaast zijn we je ook graag van dienst bij rioolinspectie en preventief onderhoud aan je riool.

Wij zorgen dat jouw gootsteen binnen de kortste keren weer doorspoelt zoals het hoort. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of meer informatie over onze diensten en vestigingen. We lossen uw problemen graag op!

SERVICE & KWALITEIT van Smith Riolering

Problemen met uw verstopte gootsteen of afvoer komen altijd ongelegen. Wij staan klaar met de juiste expertise en kwaliteit Wij zijn telefonisch bereikbaar!’. Wanneer u voor Smith Riolering kiest profiteert u namelijk van de onderstaande voordelen:

Smith-Riolering-logo-red

Smith Riolering 24 uur service

Smith-Riolering-logo-red

Smith Riolering Eerlijke Tarieven

Smith-Riolering-logo-red

VCA Gecertificeerde Monteurs